برای اولین بار در ایران
توسط دکتر فریبرز صمدی
درمان در 15 دقیقه بدون بیهوشی، بدون درد، بدون بستری
16 سال متمرکز بر روی درمان کیست موی
متخصص جراحی کیست مویی
درمان کیست مویی و مزایای و معایب انواع روشهای درمان
درمان کیست مویی در سه روش انجام میگردد
1:جراحی باز (با لیزر یا تیغ جراحی)
2:جراحی بسته (با لیزر یا تیغ جراحی)
3:روش کم تهاجمی ایجاد حفره با قطر 1سانت و خارج نمودن کیست.
در ادامه این سه روش توضیح داده میشود تا شما بتوانید بهترین تصمیم را برای درمان کیست مویی داشته باشید:
بسته به ابعاد کیست مویی و وضعیت بیمار، هر عمل جراحی با لیزر بین 4 تا 6 میلیون تومان هزینه دارد. لازم به ذکر است که با توجه به شرایط بیمار ممکن است بیمار نیاز به بیش از یک عمل جراحی داشته باشد. در این صورت توصیه ها و راهنمایی های لازم توسط متخصصین ما به بیمار ارائه و عمل های جراحی لازم بر روی بیمار انجام می گردد.
مهمترین دلیل برتری این مرکز، درمان توسط یک متخصص با تمرکز 15ساله روی درمان کیست مویی است، یادتان باشد وقتی یک جراح سالهای طولانی یک نوع بیماری را درمان کرده است، با تمام چالش های درمان آن بیماری آشنا میباشد.
متد خاص و منحصر به فردی که دکتر فریبرز صمدی برای درمان کیست مویی بکار میبرد و از برش وسیع و بخیه و نقاهت خبری نیست ، بیمار میتواند فردای عمل کیست مویی به کارهای روزانه خود بپردازد. تمام درمان صرفاً از طریق ایجاد یک حفره به اندازه نوک ناخن انجام میگردد.
بخاطر تسلط بالای دکتر فریبرز صمدی به درمان کیست مویی زمان درمان نهایت 15دقیقه میباشد و بیمار بدون بیهوشی و صرفاً با بی حسی درمان میشود.
مطب بسیار مجهز که تمام تجهیزات اروپایی و امریکایی روز دنیا است و از لیزر شرکت DEKA ایتالیا استفاده میگردد.
رعایت اصول بهداشتی که کاملاً برای بیمار قابل مشاهده میباشد.
استفاده از ساکشن بلع ویروس در اتاق جراحی، این ساکشن تخصصی باعث میگردد، اگر بیمار قبلی به ویروسی مبتلا باشد این ویروس را به فرد دیگر منتقل نشود. اعم از هپاتیت، ایدز، کرونا و ...
زمانی که مو و محتویات مرده پوست و بافت در داخل حفره کیست مویی باقی میمانند بعد از گذشت مدت زمانی طولانی دچار آبسه و عفونت میشوند. در این زمان میگوییم بیمار دچار آبسه کیست مویی شدهاست. اگر این آبسه خود به خود تخلیه شود و بیمار دچار آبسههای مکرر شود دچار عارضه دیگری به نام فیستوله شدن کیست مویی میشود. ترکیدن کیست مویی به معنای درمان شدن عفونت و آبسه آن نیست و حتما باید به متخصص جراحی عمومی یا متخصص جراحی و لیزر مراجعه کنید.
کیست مویی درحقیقت، نام دیگر بیماری ” کیست پیلونیدال“، ” سینوس پیلونیدال” یا “سینوس مویی” است که در اثر موی بازگشته به زیر پوست ایجاد شده و با یک یا چند سوراخ کوچک حاوی مو به سطح پوست باز میشود که میتواند درد شدیدی در ناحیه مقعد و نشیمنگاهی ایجاد کند و باعث ایجاد یک حفره یا سوراخ، در عمق کمی از پوست شود، این کیست میتواند حاوی چرک و عفونت شده و به بافتهای سالم اطراف خود آسیب وارد کند. برخی بیماران آن را با نام موی برگشتی نیز میشناسند. همچنین اگر مجرای این حفرهها بسته شود، ترشحات چرکی داخل آن جمع شده و باعث ایجاد کیست یا آبسه در پوست میشود. این کیست محل تجمع مو، آلودگی و مواد زائد است و در اکثر مواقع، در انتهای ستون فقرات و پایین کمر، در فضای خالی بین دو باسن ایجاد میشود و باعث ایجاد برآمدگی، ترشح و درد، در این ناحیه از بدن بیمار میشود.
نکته قابل توجه این است که متاسفانه تعداد زیادی از افراد، تفاوت آبسه و کیست مویی را نمیدانند. طبق آمار به دست آمده، بیش از 25 درصد مردم، به این بیماری دردناک، مبتلا میشوند. کیست مویی، در مردان شیوع بیشتری دارد. پوشیدن لباسهای چسبناک و تنگ نیز میتواند باعث وخیمتر شدن وضعیت این بیماری شود. برای جلوگیری از پیشرفت و آسیب سینوس پیلونیدال به بافتهای سالم اطراف خود باید اقدامات درمانی آن را سریعتر شروع کنید زیرا این بیماری بسیار پیشرونده است. کیست مویی در هر نقطهای از بدن میتواند تشکیل شود. برای مثال کیست مویی در ناحیه سر، زیر بغل، کشاله ران و حتی نوک سینه نیز از جمله کیست موییهای شایع میباشند.
کیست مویی (پیلونیدال) افرادی با مشخصات زیر را در معرض بیماری قرار میدهد:
این بیماری در قدیم به "صندلی جیپ" معروف بود چون بین رانندگان جیپهای ارتش متداول بود، احتمالا به خاطر ساعتها رانندگی و بالا و پایین جستن که منجر به خارش و جراحت جزئی و فشار به کفلها بودهاست.
عدم درمان کیست مویی موجب گسترش عفونت، پیچیده شدن بیماری و روند بهبود آن میشود. بیتوجهی به درمان کیست مویی عوارضی از جمله درد شدید، عفونت و آبسههای مکرر، تخریب بافت بدن، التهاب و تورم شدید را به دنبال داشته و میتواند موجب شود، در حین درمان با لیزر مقدار بیشتری از بافتهای بدن حذف شوند و یا در نهایت سایر اعضای بدن درگیر این بیماری شوند.
همه این عوامل موجب میشود، درمان پیچیده و مشکل گردد و گاهاً مدت زمان بهبودی تا چند برابر حالت معمول افزایش یابد. بیماری کیست مویی اگر سریع و اصولی درمان نشود به مرور دچار عفونت، آبسه و در نهایت فیستول میشود. همین عفونت منجر به بروز دردهای شدید و طاقت فرسا می شود. در نهایت اگر بیمار دردهای شدید عفونت و آبسه را هم تحمل کند دچار تب و لرز و عفونت های سیستمیک می شود.
انتشار فیستول و عمیق شدن فیستول ها نیز دوره درمان کیست مویی و دوره نقاهت بعد از درمان را طولانی تر و سخت تر می کند. در مواردی بسیار نادر کیست مویی منجر به بروز سرطان می شود. از این رو لازم است بلافاصله بعد از مشاهده علائم به پزشک متخصص مراجعه شود.
درمان کیست مویی با لیز نیز نیاز به مراقبت های زیر دارد: