توسط فوق تخصصان کولورکتال
(فوق تخصص ناحیه مقعد و روده بزرگ)

درمان و عمل بواسیر (هموروئید) با لیزر co2 دکا ایتالیا

درمان بدون درد​​​​​​​ با بکارگیری متد ICE

بدون بیهوشی، بدون بستری شبانه، درمان در 30 دقیقه

از مزایای درمان بواسیر با لیزر نسبت به جراحی سنتی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • درد و خون ریزی ندارد.
  • پس از درمان نیاز به مراقبت خاص ندارد و می توانید با کمی استراحت کارهای روزمره خود را انجام دهید.
  • احتمال انتقال عفونت های خطرناک مانند هپاتیت، ایدز و ... در آن وجود ندارد.
  • لیزر بواسیر به نقاط دیگر بدن آسیب وارد نمی کند. (بی خطر است)
  • موفقیت آمیز بودن این روش درمانی نسبت به جراحی سنتی بیشتر است.
مزیت درمان بواسیر با لیزر

مزایای لیزر بواسیر

برای درمان بواسیر با لیزر معمولا از اشعه نوری پرتوان co2 استفاده می شود. این درمان به صورت سرپایی و در 20 الی 30 دقیقه انجام خواهد شد. قبل از برداشتن هموروئید باید بی حس کننده در ناحیه رکتوم اعمال شود. اگر بواسیر شما شدید است برای درمان باید از اشعه لیزر پرتوان استفاده کرد. بهتر است حتما این کار را به پزشک با تجربه بسپارید. در درمان بواسیر با لیزر نیازی به جراحی، تحمل درد، خون ریزی و پانسمان نیست. در کل عمل هموروئید با لیزر سه مرحله دارد:

  • در مرحله اول بیمار، بی‌حس می‌شود
  • در مرحله دوم در طی 20 دقیقه درمان با لیزر مناسب انجام می‌شود.
  • در مرحله آخر یک پانسمان ساده روی ناحیه درمان شده گذاشته می‌شود و بیمار بلافاصله مرخص می‌شود.
عمل هموروئید با لیزر

نحوه عمل هموروئید با لیزر

بسته به نوع هموروئید هر عمل جراحی با لیزر بین 6تا10 میلیون تومان هزینه دارد. لازم به ذکر است که با توجه به شرایط بیمار ممکن است فرد نیاز به بیش از یک عمل جراحی داشته باشد. در این صورت توصیه ها و راهنمایی های لازم توسط فوق تخصصین این مجموعه، به بیمار ارائه و عمل های جراحی لازم بر روی بیمار انجام می گردد.

هزینه ی درمان بواسیر یا هموروئید با لیزر

هزینه ی درمان بواسیر (هموروئید) با لیزر

در زیر می توانید ویدیو نظرات بیمارانی که در مطب درمان فوری بواسیر خود را درمان کرده اند مشاهده کنید:

تجربه بیماران درمان بواسیر با لیزر

در عمل یا جراحی سنتی بواسیر (هموروئید) با تیغ، بر خلاف جراحی با لیزر ناحیه بزرگ تری از بافت اطراف بواسیر آسیب می بیند که این موضوع باعث عوارضی به شرح زیر می گردد:

  • درد بیشتر پس از جراحی
  • افزایش مدت زمان درمان
  • نیاز به استراحت بیشتر
  • عدم امکان رانندگی یا حضور در محل کار

​​​​​​​به همین دلیل استفاده از لیزر در درمان بیماری بواسیر به شدت توصیه می شود.
درمان بواسیر با جراحی

معایب و عوارض جراحی سنتی بواسیر

از آنجایی که در عمل هموروئید با لیزر از لیزر پرتوان Co2 استفاده می‌شود، توصیه می شود به دکتر بواسیر با تجربه مراجعه کنید تا سوزاندن بافت و آسیب های جبران ناپذیر برای شما اتفاق نیافتد. در صورتی که عمل شما توسط دکتر فوق تخصص با تجربه و دستگاه لیزر با کیفیت انجام شود، هیچ عوارضی نداشته و بلافاصله پس از عمل لیزر بواسیر می‌توانید به زندگی روزمره خود بازگردید.

مهم ترین عوارض عمل هموروئید با لیزر

عوارض عمل هموروئید با لیزر

در حین لیزر هموروئید شما هیچ گونه دردی حس نخواهید کرد زیرا دکتر جراح قبل از درمان از بی حسی موضعی استفاده می‌کند. اگر بواسیر خفیف باشد ازلیزر کم‌توان برای درمان استفاده می‌شود اما اگر شدید باشد، برای درمان از لیزر پرتوان با بی حسی شدید استفاده می شود.

درد لیزر بواسیر

آیا عمل هموروئید با لیزر درد دارد؟

درمان بواسیر با لیزر حدودا دوران نقاهت خاصی ندارد و فقط بیمار تا یک هفته بعد از عمل سوزش خفیفی را تجربه می کند.
البته لازم به ذکر است که طول درمان لیزر بواسیر به میزان حاد بودن بواسیر نیز بستگی دارد و هرچه ابعاد زائده هموروئید بزرگتر باشد، در هنگام عمل سطح بزرگتری توسط لیزر بریده می شود و این موضوع طول درمان را بالاتر می برد.
اما به طور کلی طول درمان لیزر بواسیر به شدت از جراحی سنتی کمتر است و بیمار بلافاصله پس از عمل جراحی می تواند به زندگی عادی خود بازگردد و حتی امکان رانندگی های کوتاه مدت را نیز دارد.

طول درمان لیزر بواسیر چقدر است؟

طول درمان لیزر بواسیر چقدر است؟

تصویر بواسیر داخلی و خارجی

بواسیر های داخلی با توجه به شدت بیماری دارای درجه بندی می‌باشند:

  • درجه I: بدون فروافتادگی و فقط رگ‌های خونی برجسته ایجاد می شود؛ در این مرحله هموروئیدداخل کانال آنال متورم می‌شود ولی پایین‌تر از خط دندانه‌ای نمی‌آید.
  • درجه II: فروافتادگی هنگام نشستن اما همراه بازگشت خودکار؛ در این مرحله هموروئید در قسمت پایین‌تر از خط دندانه‌ای پرولاپس یافته ولی با فشار دادن آن به جای اصلی بازمی‌گردد.
  • درجه III: فروافتادگی هنگام نشستن و نیازمند بازگرداندن با دست؛ در این مرحله هموروئید با زور زدن یا اجابت مزاج بیرون زدگی می‌یابد و با وارد کردن فشار بر روی توده اندازه آن کاهش می‌باید.
  • درجه IV: فروافتادگی و غیرقابل برگشت با دست؛ هموروئید به‌طور دائم بیرون زدگی می‌یابد و غیرقابل بازگشت است.
  • اگر چه این تقسیم‌بندی دچار محدودیت است ولی برای انتخاب روش درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در ادامه درمورد بواسیر بیشتر بدانیم

     بیماری هموروئید یا بواسیر با ورم و واریسی شدن وریدهای واقع در دیواره‌ی راست روده و مقعد به وجود می‌آید. بالشتک‌های بواسیر بخشی از ساختمان طبیعی بدن انسان هستند و فقط زمانی که دچار تغییرات غیرطبیعی شوند بدل به یک بیماری آسیب‌شناسانه می‌شوند. مویرگ‌های مقعد تحت تأثیر فشار بیش از حد متورم می‌شوند و توانایی بازگشت خون به سمت قلب را از دست می‌دهند. این فشار ممکن است مربوط به بارداری، بلند کردن اجسام سنگین یا زور زدن‌های مکرر در هنگام دفع مدفوع سفت و سخت باشد. توده‌ی هموروئیدی ایجاد شده در داخل یا خارج از مقعد می‌تواند درد یا خونریزی ایجاد کند.
    احساس پری رکتوم (راست روده) و تخلیه‌ی ناکامل آن پس از اجابت مزاج از دیگر نشانه‌های هموروئید است. خارش در منطقه مقعد معمولاً نشانه‌ی اختصاصی بیماری بواسیر نیست اما ممکن است توده‌ی بواسیری از تمیز کردن مناسب و صحیح مقعد جلوگیری کند و منجر به خارش شود.
     بواسیر انواع مختلفی دارد که تشخیص نوع آن کمک بزرگی به درمان بهتر و سریع‌تر بیماری خواهد کرد. بواسیر داخلی بیشتر مربوط به درون مقعد و قسمت بالایی محل اتصال بین مقعد و رکتوم است. البته گاهی اوقات بواسیر داخلی به خارج مقعد کشیده می‌شود که بواسیر یا هموروئید پرولاپس نامیده می‌شود. بواسیر داخلی معمولاً یک توده‌ی غیرقابل مشاهده است و درد ایجاد نمی‌کند، اما خونریزی حین اجابت مزاج و پس از آن از علائم بارز این بیماری است که شدت آن کم بوده و معمولاً منجر به کم‌خونی نمی‌شود، اما احتمال بروز کم خونی وجود دارد. بواسیر خارجی با مشاهده‌ی مقعد قابل رویت است و در زیر محل اتصال آنورکتال تشکیل می‌شود. یک نوع خاص از بواسیر خارجی منجر به ایجاد لخته خون دردناک خواهد شد که هموروئید ترمبوزه نام دارد.

​​​​​​​عوارض بیماری هموروئید (بواسیر)
عوارض هموروئید نادر می‌باشند و عبارتند از:

  • آنمی: از دست دهی مزمن خون ناشی از هموروئید منجر به آنمی (ناکافی بودن سلول‌های خونی قرمز) خواهد شد که باعث خستگی و ضعف می‌شود .
  • هموروئید محتقن: چنانچه خون رسانی به هموروئید داخلی قطع شود، هموروئید دچار اختناق می‌گردد که منجر به درد شدید و منتهی به مرگ بافتی (قانقاریا) خواهدشد.

هموروئید خارجی در زیر پوست ناحیه مقعد قرار دارد در هنگام تحریک دچار خارش و خونریزی می‌شود. گاهی اوقات خون در هموروئید خارجی تجمع یافته و لخته یا ترومبوز تشکیل می‌دهد که منتج به درد شدید و التهاب می‌گردد. زمانی که رگ‌های اطراف مقعد تحت فشار قرار می‌گیرند، منبسط شده و دچار آماس و برجستگی می‌شوند. رگ‌های متورم (هموروئید) تحت افزایش فشار در ناحیه رکتوم تحتانی شکل می‌گیرند. عواملی که منجر به فشار افزوده می‌شوند عبارتند از:

  • سفتی مدفوع در حین خروج
  • نشستن طولانی مدت در دستشویی
  • اسهال مزمن و یا یبوست مزمن
  • چاقی
  • بارداری
  • جماع از مقعد 
  • همچنین ارث نیز در ابتلا به هموروئید دخیل می‌باشد.
  • میزان ابتلا به هموروئید با افزایش سن نیز بیشتر می شود چراکه بافت‌های حمایت کننده رگ‌های رکتوم و مقعد با افزایش سن ضعیف و دچار کشیدگی می‌شوند.
علت بواسیر چیست؟

علت بواسیر چیست؟

بسته به اینکه نوع هموروئید خارجی، داخلی، خونی و ترومبوزه است هر چه سریعتر باید برای درمان به آن اقدام کرد زیرا عوارض کلی درمان نکردن این بیماری شامل موارد زیر است:

- ابتلا به کم خونی به دلیل خونریزی طولانی مدت از بواسیر
- افزایش درد و ناراحتی و ایجاد مشکل در دفع
- ایجاد زمینه برای ابتلا به سایر بیماری‌های ناحیه مقعد از قبیل شقاق و آبسه و ایجاد عفونت
عوارض درمان نکردن هموروئید یا بواسیر

عوارض درمان نکردن هموروئید یا بواسیر 

​​​​​​​شما می‌توانید از طریق آماده کردن اطلاعات ضروری به پزشک خود کمک کنید. در این قسمت پیشنهاداتی به منظور آمادگی بیشتر برای جلسه ویزیت را بیان می‌داریم:

•    از محدودیت‌های پیش از ویزیت مطلع شوید. زمانیکه قرار جلسه ویزیت را ترتیب می‌دهید سوال کنید آیا لازم است پیش از جلسه محدودیتی در برنامه معمول خود ایجاد کنید.
•    علائم و نشانه‌هایی که تجربه کرده‌اید را یادداشت نمایید و نیز طول مدتی که متوجه آنها شده‌اید را ذکر نمایید.
•    اطلاعات شخصی و کلیدی خود را یادداشت نمایید (از جمله عادات معمول روده‌ای و نوع برنامه غذایی به ویژه میزان دریافت فیبر غذایی‌تان).
•    لیستی از تمامی داروهای دریافتی خود تهیه کنید. از جمله هر نوع ویتامین و یا مکملی که دریافت می‌کنید.
•    سوالات خود را برای پرسیدن از پزشک یادداشت نمایید.
•    پاسخ سوالات پزشک را بدانید.

مراجعه به پزشک برای درمان بواسیر یا همورویید

چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

خونریزی در حین خروج مدفوع معمول‌ترین نشانه هموروئید است. ولیکن خونریزی از رکتوم می‌تواند در دیگر بیماری‌های گوارشی (از جمله سرطان کولورکتال و سرطان مقعد) نیز اتفاق بیافتد. بدون مشورت با پزشک، خونریزی را به هموروئید ربط ندهید.
پزشک تست‌ها و آزمایشات بالینی ترتیب خواهد داد تا بتواند هموروئید را تشخیص بدهد و دیگر بیماری‌های خطرناک احتمالی را رد کند. شما بایستی توصیه‌های پزشکی را در صورت ابتلا به هموروئید دردناک، خونریزی‌های مکرر و یا شدید دنبال کنید.
چنانچه علائم هموروئید همراه با تغییر در وضعیت روده‌ای باشد و یا چنانچه مدفوعی سیاه، خرمایی رنگ و یا در ترکیب با خون و لخته‌های خونی دارید بدون هیچ‌گونه تعللی به پزشک مراجعه نمایید. این گونه مدفوع‌ها می‌توانند علامت خونریزی‌های شدیدتر در دیگر جاهای دستگاه گوارش باشند.
در صورت تجربه مقادیر زیادی خونریزی از مقعد، سرگیجه، ضعف و غش به اورژانس مراجعه شود.

آمادگی برای مراجعه به پزشک

​​​​​​​​​​​​​​•    اولین بار چه زمانی دچار علائم اولیه خود شدید؟
•    عادات معمول روده‌ای شما به چه شکل می‌باشد؟
•    رژیم غذایی دریافتی‌تان حاوی چه میزان فیبر می‌باشد؟
•    آیا تا کنون فردی از خانواده شما مبتلا به هموروئید، سرطان کولون، سرطان رکتوم و یا سرطان مقعد بوده‌است؟​​​​​​​

معمولا پزشکان چه سوالاتی از شما می پرسند؟

مراجعه به پزشک لزوما به معنی جراحی و درمان های پیچیده نیست و ممکن است دکتر از روش دارو درمانی و تجویز قرص و پمادهای موضعی برای درمان بیماری شما استفاده کند.​​​​​​​

همورویید خارجی به راحتی از طریق مشاهده توسط پزشک قابل تشخیص است. در همورویید داخلی پزشک یک انگشت پوشیده با دستکش پلاستیکی را داخل رکتوم خواهدکرد. از آنجاییکه هموروییدهای داخلی بیش از حد نازک و حساس هستند، پزشک در جهت آزمودن و بررسی بخش تحتانی کولون و رکتوم از آنوسکوپ، پروکتوسکوپ و یا سیگموئیدوسکوپ استفاده خواهدکرد. این ابزارها  لوله‌هایی منعطف و داروی نور هستند که امکان مشاهده درون مقعد و رکتوم را برای پزشک فراهم می‌کنند.
پزشک در موارد زیر بررسی‌های بیشتر و گسترده‌تری از طریق استفاده از کولونوسکوپی صورت می‌دهد:
- علائم و نشانه‌های شما نشانگر بیماری گوارشی دیگری باشند.
- شما دارای فاکتورهای خطر سرطان کولورکتال باشید.
- بالای 50 سال سن دارید و در طول 10 سال کولونوسکوپی نداشته اید.​​​​​

روش‌های تشخیص بیماری هموروئید(بواسیر)

مراقبت‌های بعد از درمان بواسیر (هوروئید)

اولین مورد برای مراقبت از زخم رعایت بهداشت مقعد و شستشوی مداوم آن است. برای این منظور می‌توانید از آب و شوینده‌های بی‌بو نیز کمک بگیرید. ولی از زیاده روی در شستشو و خشک کردن مقعد بپرهیزید زیرا این امر خود موجب تحریک و التهاب بیشتر مقعد خواهدشد.
ترشحات مخاطی مقعد تا چندین روز پس از جراحی امری طبیعی محسوب می شود و نیاز به نگرانی ندارد. در این حالت می توانید از پانسمان و یا پدهای بهداشتی استفاده نمایید. اما در صورت بروز علائم هشدار دهنده مانند تب، خونریزی شدید و یا التهاب به پزشک خود اطلاع دهید.

پد بهداشتی برای مراقبت از زخم

مراقبت از زخم

رژیم غذایی فردی که به تازگی درمان بواسیر انجام داده باید ساده و مقوی باشد. پس از طی این دوره تاکید بر مصرف غذاهای پر فیبر است. زیرا خوراکی‌های حاوی فیبر نقشی اساسی در رفع یبوست و خشکی مزاج دارند.
افزون بر فیبر، افزایش مصرف مایعات مثل آب نیز یکی دیگر از مواردی است که می‌تواند به رفع و درمان یبوست کمک نماید. حداقل میزان آب مصرفی 8 لیوان در طول روز است.​​​​​​​

رژیم غذایی

​​رژیم غذایی

به منظور کاهش درد احتمالاً پزشک مصرف داروهای مسکن را تجویز می‌کند. اما انجام راهکارهای دیگر نیز می‌تواند در این امر تاثیرگذار باشد. برای این منظور می‌توانید از کمپرس یخ یا تشت آب گرم استفاده نمایید. این روش می‌تواند به سرعت درد بیمار را کاهش دهد.

کمپرس یخ برای کاهش درد

کاهش درد

  • غذاهای پرفیبر بخورید: میوه، سبزیجات و غلات سبوس‌دار بخورید. از این طریق مدفوع نرم شده و حجم آن افزایش می‌یابد درنتیجه از سفت شدن مدفوع جلوگیری می‌شود (سفت شدن مدفوع  عاملی است که منجر به هموروئید می‌شود و یا در صورت ابتلا علائم آن را تشدید می‌کند). فیبر را به تدریج وارد برنامه غذایی خود کنید تا دچار مشکلات ناشی از گاز نشوید.
  • مایعات فراوان بنوشید: روزانه 6 تا 8 لیوان آب و دیگر مایعات (به جز الکل) بنوشید چراکه در تشکیل مدفوع نرم کمک کننده است.
  • استفاده از مکمل‌های فیبر: بیشتر افراد در رژیم‌های غذایی خود میزان توصیه شده فیبر (20تا35 گرم در روز)  را دریافت نمی‌کنند. مطالعات نشان داده‌اند که مکمل‌های فیبر مانند متاموسیل و سیتروسل علائم کلی هموروئید را بهبود می‌بخشند و از خون ریزی ناشی از هموروئید می‌کاهند. این محصولات به تشکیل مدفوع نرم در زمان‌های منظم کمک می‌کنند. چنانچه از مکمل‌های فیبر استفاده می‌کنید نوشیدن روزانه حداقل 8 لیوان آب یا مایعات دیگر را فراموش نکنید. در غیر این صورت مکمل فیبر خود منتهی به یبوست یا تشدید علائم آن می‌شود.
  • خودتان را سفت نکنید: زور زدن و یا نگه داشتن نفس در حین دفع مدفوع، فشار بیشتری را در رگ‌های رکتوم تحتانی ایجاد می‌کند.​​​​​​​​​​​​​​
  • سریعاً در هنگام حس دفع به دستشویی بروید: چنانچه مدفوع خود را نگه دارید و حس دفع برطرف بشود، مدفوع سفت خواهد شد و عبور و دفع  آن سخت خواهدشد.
روش‌های پیشگیری از ابتلا به بیماری بواسیر

روش‌های پیشگیری از ابتلا به بیماری بواسیر

سوالات متداول بیماران در مورد بواسیر

سوالات متداول بیماران در مورد هموروئید

فرم رزرو نوبت​​​​​​​

با تکمیل فرم زیر همکاران ما در اولین فرصت با شما تماس خواهند گرفت:

ثبت

اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد و همکاران در اسرع وقت با شما تماس میگیرند.

سبد خرید